Verhuur

Een strandcabine huren

Over de volledige kustlijn van Nieuwpoort en oostduinkerke kunt u een strandcabine huren. De huurperiode kunt u vrij kiezen. Elke periode van minstens één dag is mogelijk. Er moet dus niet van zaterdag naar zaterdag worden gehuurd. Ook voor het volledige seizoen kunt u een cabine huren. 

Een huurperiode start de eerste dag om 10u en loopt de laatste dag tot 18u. De sletuels voor de cabines worden afgehaald in ons verhuurbureau. 

Waarom een strandcabine huren? 

Een strandcabine bezorgt u een tweede thuis op het strand. 


Terwijl u nog aan het opruimen bent, kunnen de (iets oudere) kinderen al naar het strand. Ze hoeven het speelgoed niet mee te nemen, want dat staat in de cabine. En, u weet waar ze zullen zitten. 


Als u met familie of vrienden wil afspreken creëert dit extra gezelligheid. Iedereen weet waar er wordt afgesproken. De hapjes en drankjes kunnen veilig worden opgebaard terwijl jullie allen samen naar de waterlijn gaan. 


's Avonds na het werk nog aperitieven op het strand. Ook dit is geen probleem, want uw stoelen en tafeltje staan al in uw cabine. Het enige wat u moet doen is wat drank en een hapje mee nemen en u kan van de ondergaande zon gaan genieten. 

Veel plezier ermee!!